Chili på högrev
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 pers
  • 800 g fin högrev
  • Smör
  • Cayennpeppar
  • Paprikapulver
  • Chilipulver
  • a msk tomatpuré
  • 1,5 gul lök
  • 1 röd lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 1 stor röd spansk peppar
  • 0,5 purjolök
  • 1 dl portvin eller rött vin
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 burk kidneybönor
  • 1 burk vita bönor i tomatsås
  • 5 dl vatten
  • 1 oxbuljong
  • 4 tortillas Riven ost
  • tortillas
  • olivolja
  • 1 Riv osten och pensla olivolja på fyra tortillas.
  • 2 Lägg ihop till två tortillas och stek i het torr panna i någon minut på varje sida. Skär i snittar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.