Långkok till middag idag. Min man har mycket att göra på jobbet nu så här hemma är det jag som får stå för matlagningen och idag har jag gått loss på en gryta som ska koka hela en timma
Det är dags att prova ett nytt recept till helgen. Kladdkaka sätter sig fint på höfterna även om man väl inte direkt är rädd att falla ur formen så kan det bli ett bra projekt med barnen
Blanda de torra ingridienserna. Blanda i smält smör, sirap och grädde/mjölk. Bred ut på smort bakplåtspapper och in i ugnen på 175-200 grader tills den får färg
Den här pajen serveras helst med lite glass när den fortfarande är ljummen. Tycker man som jag om ananas, kola och kokos så kommer den garanterat få högsta betyg hemma hos er också
Usch, vilken dålig uppdatering det har varit bloggen nu ett tag. Jag måste skärpa mig. ) Jag får skylla på att jag verkligen har haft fullt upp på sistone, det känns som om den enda tid jag har haft för mig själv har varit när jag har sovit
Solen lös med sin frånvaro direkt in genom sovrumsfönstret den där måndagsmorgonen i höstjuli. Utanför stod träden näst intill i horisontellt läge och visst fanns det lite fagra vattendroppar i luften som vackert blåste förbi och formade små mönster på mitt fönster
Den franska köttgrytan Boeuf bourguignon är en av mina absoluta favoriträtter. Genom åren har jag provat att laga den både i ugnen och på spisen, men nu kommit fram till den ultimata metoden
Mmm. Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Idag blev det ett långjäst äppelbröd. Går snabbt att slänga ihop, jäser länge och smakar great. Det rivna äpplet ger brödet en väldigt mjuk karaktär dessutom