Idag är vi lite trötta. Var en mycket trevlig överraskningsfest igår för Magnus som fyllt 35. Efter festen blev det ett par glas med en kollega på Clarion hotell där vi övernattade
Onsdag är ju som bekant lite lill-lördag så jag lagade till lite extra lyxigt ikväll. Annars är veckan hitills som vanligt, har inte kommit igång med träningen ännu men ska försöka få in det till helgen
För någon vecka sedan så fick jag förfrågan om jag ville vara med i Philadephias testpanel. Det skulle innebära att jag i några månader framåt skulle få testa ett recept i månaden som innehåller den krämiga osten Philadelphia
Här kommer ett recept som är inspirerat från Viktväktarna nya kokbok. Grytor och Gratänger. Jag har gjort en del ändringar då jag inte hade alla varor hemma men resultatet blev riktigt bra ändå
Gud vad detta var gott. Tillsammans med en härlig krispig sallad så blev detta en underbar lunch. Här har jag fyllt omeletten med rökt skinka, röd paprika och mozzarellaost, men naturligtvis så kan du fylla den med mera
Detta recept fann jag i ett av Icas reklamblad och tyckte att den såg så god ut.  Ica kallar den för Saffranskrans men själv skulle jag nog föredra Saffransbutterkaka för det är just det den är
Detta är en riktigt långkokare så gör den en helgdag så att den får puttra i timmar. Hur länge grytan ska puttra beror helt på köttet och hur stora bitar man har skurit
Den här rätten tar lite längre tid att göra då den har flera olika moment innan den är klar. Men det är bara planering som gäller eller så tar man och gör den på en helgdag då man har mer tid att stå vid spisen