Skrei – när norsk torsk är som bäst!
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2008 Chablis Premier Cru Montée de Tonnerre Domaine William Fèvre (nr 91117). Ett tort, friskt och fruktigt vin som balanserade smakerna finfint och som behöll smaken länge.
  • 4 pers
  • 600 g Skrei (norsk torsk)
  • flingsalt
  • salt
  • 1 nät blåmusslor
  • 0,5 solovitlök
  • 1 bananshalottenlök
  • 1,5 dl torrt vitt vin
  • olivolja
  • citron
  • citronpeppar
  • peppar
  • smör
  • 16 babyplommontomater
  • färsk timjan
  • 1 romansallad
  • 0,5 purjolök salt
  • purjolök
  • FISK
  • TOMATER
  • SERVERA

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.