Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Idag tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med matlagandet och istället börja att julpynta huset inför adventshelgen
Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat. Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar
Den här jättegodagoda, rotsaksgratängen kan ätas som ensam vegetarisk rätt tillsammans med någon sallad, men den kan också ätas som tillbehör till något annat
1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Som vissa av er kanske redan vet har vi hakat på Djurrättsalliansens veganutmaning, och har i och med det också återfunnit lite matlagningspepp som legat i dvala
Här är det den indiska kryddblandningen Garam masala som satt smak på grytan och som vi skriver i receptet har vi upptäckt att det är väldigt varierande hetta på de blandningar man köper i butikerna
Vi försöker äta lite mer vegetariskt här hemma och med hjälp av Quorn och pr-bolaget Amazing Alice, så har jag fått chansen att laga denna snabblagade ovo-vegetariska färssås gjord på quorn färs
Dela degen i 4 bitar och platta till dem med handen. Smula ner jästen i en degskål. Häll över det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löser sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.