nött

nött

  • 5 Recept
Långkokt högrev

Långkokt högrev

Detta är en rätt som tar lite tid att göra men planerar du ordentligt så blir det lätt att göra, nyttja tiden som du annars sitter vid Tvn
Dillkött ( klassiskt)

Dillkött ( klassiskt)

Antal portioner. 4. Ingredienser. 300. g. kalvbog. 1. st. gul lök. purjolök (det vita). morot. 2. lagerblad. 10. vitpepparkorn. kvist
Kalops a la Leif Mannerström

Kalops a la Leif Mannerström

Skär köttet i cirka 4 cm stora bitar. Skala och skär lök och morot i stora bitar. Bryn köttet väl runtom i en stekgryta av gjutjärn
Köttgryta med rotfruker

Köttgryta med rotfruker

400 g nöttkött i grytbitar. Hacka grönsakerna i lagom stora bitar. bryn köttet i smör. Lägg köttet och grönsakerna (utom potatisen) i en gryta, tillsätt 1 liter vatten en köttbuljong tärning och två msk kalvfond