Koka upp vatten, salt och buljongtärning eller fiskfond. Späd medfiskspad. Dela fiskblocken i filéer. Tag såskastrullen från värmen och rör ner äggulorna blandade med grädden
Tillsätt fisken skuren i kuber, och sjud på svag värme tills den är precis genomkokt. Och i den här rätten ser ni ännu ett exempel på där mina goda ugnsbakade tomater kommer till användning
Från författaren av den eminenta boken Persiana (som nu lanseras på svenska), kommer detta härliga recept på ugnsrostad butternut squash med persisk pesto (med dill, så känns samtidigt lite svenskt), feta och granatäpplekärnor
Servera fiskenmed pressad eller nykokt potatis och en blandad sallad. Häll blandningen över fisken. Servera eventuellt med en skiva citron med svart stenbitsrom på varje tallrik
Servera pestopastanmed den stekta fiskenoch riv lite extra citronskal över. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek fiskfiléerna gyllenbruna på båda sidor
Den improviserade förrätten blev serranorullar med citroncrème fast med prosciutto istället, ugnbakade babyaubergine med (köpt) pestooch buffelmozzarella, samt gott bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.