Jag äter i alla fall lite rester från igår, en pastagratäng/makaronilådamed kyckling och bacon. Lite andra ingredienser, men steg för steg bilder på en makaronilåda finns i den här varianten med kassler
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Tag sedan baconet och broccolin & lägg i den förgräddade pajskalet, blanda ägg, mjölk, salt & peppar (ej för mycket salt) - häll över, toppa med riven ost
Börja med att koka upp vatten. Stek bacon knaprigt och rör i köttfärsen. Häll den färdigkokta pastan i en ungsfast form, blanda i bacon och köttfärsen, häll över äggsmeten
Avsluta med att hälla i ost. Skär falukorven i små bitar och stek dessa i margarin. Samtidigt kan man koka makaroner i vatten, när dessa är klara slå av dessa och häll över makaronerna i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.