Friterade tigerräkor på två sätt
Risvin och Chili
Risvin och Chili
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 12 råa tigerräkor
  • (om räkorna är skalade så: 1 äggvita, 1/4 tsk salt, 1 msk potatismjöl)
  • 1½ hackad vitlöksklyfta, lika mycket hackad ingefära
  • 1 msk chilibönsås
  • 1 msk ljus soja
  • 1 msk shaoxing risvin
  • 1 tsk klar risvinäger
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk hackad saltad chili
  • ½ dl buljong
  • 1 finskivad salladslök
  • ½ tsk potatismjöl blandat med ½ msk vatten
  • sesamolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.