Serveramed ris. Blanda ihop crème fraiche, grädde, chilisås, worchestersås, soja och vitlök. Slå blandningen över löken, rör om och låt puttranågra minuter
Finhackatomaterna och blandamed yoghurten. Förbered grillen med briketter i halva grillen. Helgrilladmarineradfläskfilé, ugnsrostadepotatisskivor och en godkallsås
Kryddamedsalt o peppar. Skär filen i mindre bitar. Stek i teflonpannatillsammansmedsvampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Kryddamedsalt o peppar. Slå över mildan, fonden o de hackadetomaterna. Stek i teflonpannatillsammansmedsvampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Putsafläskfilén från hinnor. Köpte en tidning, ”lantliv, mat & vin”, i går och fick ett super enkelt och framförallt roligt tips på atttavara på den kokta ”gamla” potatisen
Färskachampinjonerdelas och får brynamed lite lätt. Slå i en redning så att det blir lagom tjockt. I helgen när födelsedagen skulle firasmedfamiljen gjorde jag en enkel och snabbmaträtt som uppskattades mycket
En perfekt sås till alla sorters kött och den är så användbar. Bästakänslan. Nu är mailkorgen tom och jaghar hunnit med en massaannat som jag skjutit på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.