Kolastekta kaneläpplenmed rosmarin och vaniljglass. Om du inte vill göra egen glass så går det förstås bra att servera den med en kula god, färdigköpt vaniljglass
Något som är väldigt gott är stekta äpplen med kanel och socker. Det kan man väl egentligen para ihop med rätt många tillbehör som glass, grädde eller vaniljsås
Jag vet också att det finns vaniljessenser att köpa, både sötade och osötade om det skulle vara något för digVill du hellre servera vispad grädde till kaneläpplena så vispar du den nu
Denna efterrätt gick dock ner i mig med rasande fart. Servera varma med en klick vispad grädde. Det är inte ofta vi äter efterrätt men i lördags ville jag göra både förrätt och efterrätt och valde då att använda äpplen
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Jag gjorde ju en rabarberpaj medsmultäcke häromdagen och den blev supergod. Idag blir det nog en lugn dag, mina föräldrar kommer och hälsar på under förmiddagen som de brukar göra på torsdagar och då blir det kanske en promenad med barnvagnen så att Felicia får lite frisk luft
Rabarberkladdkaka medsmultäcke. Smultäcke. Det är nämligen kladdkaka i bottnen Du hittar mitt smarriga recept nedan Nästa gång ska jag prova med vit choklad, spännande Rabarber är ju bara för gott
En kollega till mig frågade om jag hade bränt den med gasbrännare och lite av den känslan blir det. Blanda äppelklyftorna med kanel och socker och ställ åt sidan
Hemmagjord müsliblandning serverad med turkisk yoghurt – smarrig frukost/kvällsmål/mellis. Ja återigen har det varit inslag på nyheterna om de üüübersockrade frukostblandningarna i affärhyllarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.