Smakrika vegetariska bön- och kålrotsbiffar med kikärtsmjöl och hampafrön, serverade med kantarellsås
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g kålrot, ett medelstort huvud + 5 dl vatten + 1 msk lantbuljongpulver (ex vis Renée Voltaire)
  • 250 g bönor eller kikärtor - hemkokta eller "burkade"
  • 2 stora pressade vitlöksklyftor
  • 1 rejäl knippa färsk persilja - finhackad
  • 1 lite mindre knippa färsk oregano - finhackad
  • 2 stora ekologiska ägg
  • 1 dl kikärtsmjöl
  • ½ dl skalade hampafrön
  • 1 msk mald chia eller fiberhusk
  • 2 tsk Trollets Örtsalt
  • olivolja eller rapsolja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.