Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar med zucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Vegetarisk Ramen med zoodles Vegetarisk curry bowl med kikärtor Zoodles med avokadopesto Frasiga zucchinibiffar – Glutenfria Glutenfri gnocchi med spenatpesto och valnötter
Skiva zucchininoch skär paprikan i tärningar. Skillnaden mellan en omelett och en frittata är sättet man serverar dem pâ - omeletten serveras vanligen vikt medan frittatan serveras öppen
Skär auberginen ochzucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. salt och malen svartpeppar. Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Trots att jag saltar zucchinin innan och torkar av den för att få ut överflödig vätska vill jag steka den ordentligt (därav två gånger) för att få den smak och konsistens som jag är ute efter
Dela zucchinin på längden och gröp ur innanmätet. Saras salsicciafyllda zucchini, som fick snålvattnet att rinna till när jag läste om den ser lite annorlunda ut i min version, men grunden är densamma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.