Gör ett snitt i tomaterna och lägg dem i en panna med kokande vatten. Tillsätt vinägern, tamathacket, örter och peppar och låt det hela sjuda till en simmig sås
Kycklingfilé passar bra som buffémat. Garnera med lite färska örter. Salta och peppra kycklingfiléerna. Skiva kycklingfiléerna i skivor och lägg upp på ett fat och häll över marinaden
Smaka av med salt om det behövs. ½ ask frysta franskaörter (Provençale). Blanda minifraiche, matgrädde, senap, buljongtärning, örter och vatten i en kastrull
Har du fortfarande inte kommit på vad för gott ni ska äta ikväll kan jag tipsa om en snabb, enkel och god rätt, med det där lilla extra som förgyller en fredagskväll, nämligen fläskfilégratäng medfranskaörter
4 kycklingfiléer. 2 dl crème fraiche franskaörter. 4 kycklingfiléer. 2 dl crème fraiche franskaörter. Det här är en festlig men mycket enkel kycklingrätt som har ändrats allt eftersom åren går
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.