Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Nu ska ni få ta del av ett tips på ett tillbehör till grillat. Det här är så smidigt och gott. Jag blev bjuden på detta av min vän Kicki för några år sedan
Gräddrostad färskpotatis. Ikväll åt vi något så himla gott till middag. Vi grillade högrev som vi "förkokt" till 44 grader ungefär, och åt gräddrostad färskpotatis till
Sätt ugnen på 250 grader. Skrubba potatisarna och behåll skalet på. Skiva i ca fem mm tjocka skivor. Lägg potatisarna i en ugnsfast form, som oljats/smorts
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Det här receptet hittade jag på matklubben och det hette "Kriminellt god potatissallad". Jag vet inte om jag kan kalla det potatissallad, så jag döpte om det
Ingredienser Portioner. 4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Det var första gången Amanda bodde på camping och jag tror att det gav mersmak. Själv improviserade jag ihop årets första rabarberpaj i husvagnen och det gick ju alldeles strålande att baka med Bregott istället för smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.