Dekorera gärna med några tranbär i gelén. Lyft av värmen och låt svalna en liten stund innan du mixar till puré med stavmixer eller i en mixer innan du tillsätter gelatinet
Ibland kan det dock räcka med något litet bara för att få det där söta, goda avslutet. Pannacotta är ett säkert kort och så här till jul smaksätter vi den självklart med saffran
Saffranspannacottamed björnbärsspegel. 4 port. 5 dl grädde. ½ dl socker. 1 pkt saffran. 2 st gelatinblad. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i cirka 5 minuter
Garnera med krossade pepparkakor och passionsfrukt. Saffranspannacotta. Du behöver4 personer2 gelatinblad5 dl vispgrädde1 paket saffran1/2 dl socker1 tsk vaniljsockerKrossade pepparkakorPassionsfruktGör såhärLåt gelatinet ligga i vatten ca 5 minuter
Jag är ensam vaken i ett tyst hus med tända ljus och nyhetsmorgon som sällskap. Ska snart börja med frukosten för jag räknar med att jag alldeles strax får sällskap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.