Svampravioli med stekt trumpetsvamp, kantareller, schallottenlök och salviasmör
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • polenta
  • 3 msk smör, till stekning
  • 3 små schallottenlökar, finhackade
  • 1 stor vitlöksklyfta, riven
  • 300 g mini portobellasvamp eller annan smakrik färsk svamp, skivad
  • 2 msk torkad karljohansvamp, blötlagd i hett vatten och sedan urkramad
  • 2 msk hackad persilja
  • salt
  • 75 g ricotta
  • 1 handfull torkade trumpetsvamp och kantareller, blötlagda i hett vatten och urkramade
  • 1/2 schallottenlök, finhackad
  • 50 g saltat smör
  • 5 salviablad parmesan, finriven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.