Spritsa lite Nutella ovanpå de svalnade marängerna. Skeda ut ungefär 15 maränger på bakplåtspappersklädd plåt och stryk ut en liten fördjupning i varje med en tesked. Baka i ca 1,5 timme eller tills marängerna är helt torra på undersidan
Maränger. 100 g äggvitor. 200 g strösocker. Röd pastafärg. Pepparmyntolja 4-5 droppar eller efter smak. Blanda äggvitorna med sockret och ställ över vattenbad
Vill till först varna för att dessa maränger är beroendeframkallande. Franska maränger vispas i vattenbad och får därför en blankare yta, med en seg mitt
Hade lite äggvitor över i kylen och blev sugen på att baka lite maränger, den här gången blev det med smak av polkagrisar, själva grundreceptet på maräng kommer från Leila Lindholms bok A Piece of cake
Rör runt ett varv med slickepott, men ej mer för då blir marängerna mer bruna än chokladstrimmiga. Jag brukar peta lite med fingret på dem och känna så de är fasta som maränger ska vara
Att göra spökmaränger måste vara en av det mest enklaste att göra till halloween. Spökmaränger. Låt spökena svalna, smält sen lite mörk choklad och måla ögon på spökmarängerna