Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Servera med. Servera med vaniljglass och hallonsås. Läcker chokladefterrätt som går att förbereda. Själva receptet är inte helt perfekt konsistensmässigt ännu
Mosa hallonen med en visp. Garnera med florsocker och röda bär. Droppa ut en hallonsås lite snyggt och servera genast, eventuellt med lättvispad grädde
Koka upp grädde, mjölk och socker med delad och urgröpt vaniljstång. Häll upp i glas eller formar och låt stå i kylskåpet över natten eller täck med plasfolie och frys in dom om de ska serveras vid ett senare tillfälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.