Bara vanliga muffins. Blanda ner övriga ingredienser och fördela smeten i muffinsformar. Receptet kommer från Sju sorters sommarkakor av Cecilia Vikbladh och då heter det "Lavendel- och chokladmuffins"
Igår bakdade jag muffins igen. Muffinsen blir saftiga och goda som de är men att trycka ner en chokladbit i varje muffins innan gräddning gör de inte sämre
Verkligen jättegoda muffins. Men hade då varken fil eller gräddfil så slängde ihop dessa muffins då istället med de 'vanliga' ingredienserna som man ofta har hemma
Stick ner en valfri chokladbit i varje muffins. Banan muffins med choklad gömma (dubbel sats)8 ägg6 dl socker5 st mogna bananer4 tsk bakpulver12 dl vetemjöl1 dl grädde125 g smörVispa ägg och socker vitt
Låt muffinsen svalna helt. Oj, den här helgen bara sprang iväg. Passade på att ta till vara på den lilla solglimten som behagade förgylla dagen igår med att planera och påta lite i trädgården, nu tror jag att vi har fått koll på hur vi vill ha det
I Leilas bok "a piece of cake" har jag många gånger sneglat på hennes muffins med crumble - ofta när jag äter smulpaj önskar jag nämligen jag kunde få mera smul och mindre paj
Höjdpunkten på det väldigt dignande fikabordet var dem här muffinsarn som Johanna bakat. Här kommer receptet på vad som nu kallas A´s muffins i mitt hem
Dom här muffinsarna ska till ett hemligt ställe som faktiskt inte drabbats av mina sötsaker än. Det är hur som helst ett grundrecept på muffins som jag gillar väldigt mycket och som jag gör ganska ofta
Däremot baka favoriten muffins med mjölkchoklad. Inget som helst fel i smaken på dessa muffins. Ingredienser3 ägg2 dl socker100 gr smör1 1/2 dl vaniljkesella2 1/2 dl vetemjöl1 msk vaniljsocker3 msk kakao2 tsk bakpulver4 msk marsanpulver för kokning1 krm salt150 gr Marabou mjölkchokladMuffinsformar, ca 24 stBaka så härSätt ugnen på 200 grader