Smält smöret och blanda med den kalla mjölken. 2 msk mjölk (helst en med fett). Klä en långpanna med bakplåtspapper (cirka 15 x 30 cm). Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 25 minuter, känn med en sticka att kakan är klar
Mortla saffranen med en nypa socker och rör sedan ut detta i det heta smöret. Hacka smöret i mjölet, antingen i en matberedare eller på bakbord med hjälp av en kniv
Man kan lugnt säga att det varit en intensiv period med mycket känslor i luften. Själva muffinen är så där lagom kompakt och saftig och med den krämiga fyllningen så blir det bara himelskt
) Jag tycker dessa chokladiga kakor med de friska hallonen är jättegoda att äta som dom är men det blir även en fin efterrätt tillsammans med en klick grädde
Första bakningen med lilltjejen resulterade i denna sockerkaka med hallon och kardemumma. En mysig stund med dottern och en riktigt smarrig måndagsfika
Detta bakverk är inte bara fint att titta på, och alldeles ljuvligt gott att äta. I somras bakade jag en brownieliknande kaka snarlik denna, men resultatet den gången blev dessvärre inte riktigt som jag tänkt, så jag gav det nu en chans till med ett annat recept
Efter att ha skickat förfrågningar angående just det receptet så nöjde jag mig med att prova detta receptet från bloggen Mina bästa recept och några till
Dessutom behövde jag kunna transportera dit resultatet till fots utan att det tog skada, och jag ville väl helst inte att det skulle se för hemskt ut heller
Hyvla kall Milda med osthyvel eller skär tunna skivor med en kniv. Täck kakan med margarinskivorna. Klä en långpanna eller ugnsform, ca 20 x 30 cm, med bakplåtspapper. Grädda näst längst ner i ugnen ca 45 minuter och servera med Milda Vaniljvisp