Blanda cream cheese med florsocker, citronsaft och finrivet skal. Häll smeten i en smord och bröad rund form med avtagbara kanter (26 cm), grädda näst längst ner i ugnen ca 40-50 minuter
Montera vispskålen med dubbelvispen på maskinen. Gräv ur cupcaksen med en gaffel och fyll med bär. Dekorera med frysta bär som rullats i en plastpåse med strösocker
Morotskaka har jag aldrig bakat själv tidigare, ätit det har jag gjort många gånger och det blir så tokgott med den härliga glasyren på, själva kakan påminnde mig allt om julen då den innehåller julkryddor som ingefära, kanel och kardemumma
Som det står att läsa nedan, var jag på vissa punkter inte helt nöjd med detta recpt. Denna saftiga, kryddiga och allmänt härliga kaka är fantastiskt god, speciellt med en krämig och lite syrlig frosting ovanpå
Är verkligen nöjd med detta recept som jag valde att prova. Själva kakan blev saftig och kompakt utan att vara "degig" med en enligt mig perfekt kryddsättning
Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, ca 25x35 cm. Den här rulltårtan är jättegod men det blev inte så fint rullad pga att jag lagade mat samtidigt och den fick ligga för länge innan jag rullade den