3 pangasiusfiléer. Sås. Häll vatten, grädde och hummerfond i en kastrull, smula i buljongtärningen, koka upp, red av med maizena och smaka av med peppar
3 pangasiusfiléer. Tina och skölj av fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper. Krydda och salta och dubbelpanera dem genom att först doppa dem i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd
Cornflakespanerad kycklingburgare med guacamole i brioche. 10 januari 2017 @ 09. 26. En saftig kycklingburgare med hetta från chili, syra från lime och krispig panering som du enkelt lagar till
Ramlade förbi Pangasiusfilé. Pangasiusfilé är förresten bara ett finare namn för hajmal. 2 st Pangasiusfilé (hajmal) cirka 2 tsk salt cirka 2 krm vitpeppar 1 fiskbuljongtärning 2-3 dl vispgrädde Gör såhär
500 g pangasiusfilé 5 dl grädde 4 msk tomatpuré 2 msk hummerfond 3 dl riven ost 2 pkt bacon Hackad persilja Salt & vitpeppar Lägger fiskfiléerna i den smörad form. - Läs hela inlägget här 500 g pangasiusfilé
Idag fick Emma en ny favoriträtt. Hon åt lika mycket mat som mig och var alldeles salig. )
Jag hittade detta receptet hos Kardemummagumman för ett tag sen och har haft lust att prova det länge, det var precis lika gott som jag föreställt mig
Cornflakespanerad torskfilé med smak av chili. Snabb, enkel och mycket god middag som passar alla♥. Du behöver4 portioner4 torskfiléerÖrtsalt & svartpepparFiskkrydda1 burk créme fraiche paprika chili3 dl krossade cornflakesGör såhärSätt ugnen på 180 grader
Cornflakespanerad kyckling med ris och currysåsCornflakeskyckling500 g kycklingfiléSaltCitronpepparVetemjöl1-2 ägg6-7 dl cornflakesCurrysås1/2-1 gul lök1 äpple, Granny Smith1 msk curry1 banan (mogen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.