Kantarellcappuccino med messmörsrulle
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kantarellcappuccino
  • 2 schalottenlökar
  • 1 ⁄2 vitlöksklyfta
  • 1 –2 msk Svenskt smör
  • till stekning
  • 8 dl färska kantareller
  • 1 1 ⁄2–2 dl kalvbuljong
  • 2 dl Milko Mjölk 3%
  • 2 dl Milko Vispgrädde 40%
  • Salt
  • Peppar
  • Några droppar tryffelolja
  •  
  • Messmörsrulle
  • 1 dl Fjällbrynt messmör
  • 1/2 dl (50 g) färskost
  • 1 1 ⁄2 msk persilja
  • hackad
  • 1 ark tunnbröd (fyrkantigt ca 25x20 cm)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.