4 färska pilgrimsmusslorisittskal. 4 msk smör4 tsk japansk soja4 tsk pressad limejuice2 tsk finhackadingefärafinrivetcitronskaltillgarnering1. Öppna musslorna eller be dinfiskhandlare göra det3. Fördela alla ingredienseriskalen4. Ställ in de hela musslorna i 250 graders ugn i ca 4 minuter alt lägg dem på grillenNär dem är färdiga tag av överdelen av musslan och garnera med det rivnacitronskalet. 4 personer 4 färska pilgrimsmusslorisittskal
Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Pilgrimsmusslortill förrätt, laxfiléi hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Pilgrimsmusslor med brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verkligdelikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Skala och skivavitlöken tunt. Dela kålen i fjärdedelar. Kärna ur och strimlachilin. Bryn resterande mängd smör i pannan, smaka av med soja, citronsaft och ingefära
Pilgrimsmusslor är en delikatess. Detta är ett väldigt gott och matigt sätt att servera dem på. Och det är vår vän JamieOliver som står bakom receptet med de utsökta smakerna
En förrätt på pilgrimsmusslor och gröna ärtor. Smidigt och gott. Koka ärtorna så de precisblir varma. Häll av vattnet och tillsätt crème fraiche samt buljong
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsinätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Här kan du välja mellan att göra egen Hollandaise eller att köpa en färdig. Men om du intevill ta risken att den egna såsen gjort på riktigt smör skär sig på nyår så, visst, gå på en färdigköpt
Tärna mango och avocado, blanda med finhackadchili, rivetskal och saft av lime. Här kommer en snabb, enkel och smakrik förrätt jag testade för någon vecka sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.