"Godaste glutenfriakladdkakanNÅGONSIN. den andra kakan jag bakade ikväll var ett test för att se om man kan fixa en glutenfri kladdkaka lika enkelt som en vanlig
IngredienserPortioner. 10-12 bitar 150 g smör 3 ägg (medium storlek) 3 dl strösocker (3 dl motsvarar ca 270 g) 1 3/4 dl vetemjöl (1 3/4 dl motsvarar ca 105 g) 1 1/4 dl kakao (1 1/4 dl motsvarar ca 50 g) 1/2 msk vaniljsocker 2 krm salt smör till formen mjöl till formen Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Smält smöret i en stor kastrull. Lägg i chokladen ibitar och rör tills chokladen smält. Lägg ägg, socker, mjöl, kakao, vaniljsocker och salt i en stor skål
Den här kladdkakan gjorde jag i förra helgen och den fick vara med på två fikabjudningar. My God vilken perfekt kladdkaka, ska ni testa ett recept så testa det här
Smält smöret i en stor kastrull. Tillsätt strösockret och blanda. Rör ner äggen, ett i taget, samt. 400 g smör 9 dl strösocker 8 ägg 2 msk vaniljsocker 2 krm salt 2 ½ dl kakao 6 dl vetemjöl Sätt ugnen på 180 grader. - Läs hela inlägget här 400 g smör. 2 msk vaniljsocker
Mycket sött nu det senaste, men idag är det ju faktisktKladdkakans dag så vi får allt ta en sådan. Vi kör på en glutenfri, riktigt bra variant med mycket chokladsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.