Idag gick startskottet med all bakning och godistillverkning inför jul. Det första jag gjirde var senapen, just denna senap har jag gjort ganska så många år, den är lätt att göra och den är jättegod, kanske något stark
Sitter här och lyssnar på Cher. Skär kycklingfiléerna i bitar och stek dem. Lägg dem åt sidan och fräs skivade champinjoner, strimlad paprika, hackade tomater och hackad lök
Här sitter jag och provsmakar maten helt själv, haha ensam hemma. Här har ni den självaste kryddblandningen jag slängde ihop lite snabbt, gott och starkt Kryddan längst till vänster är en utav mina favoritkryddor som jag använder i nästan allting, ”pepparmix” heter den
Några dagar senare hade även Malin (Malin´s Diner) testat denna gryta så om jag skulle namnge denna skulle jag kalla den Agneta, Anna, Helena och Malins kycklinggryta
Stek korven i smör i en gryta, tillsätt lök och, paprika krydda fräs ytterligare i någon minut. Tillsätt grädde, mjölk, ketchup, köttbuljong och kinesisk soja
Låt svalna på galler, lägg in i plast eller burk när de kallnat annars blir det knäckebröd av dem. En god vän till mig kommer från Jämtland och han pratar ganska ofta om jättegoda mjuka "tjockpickebröd" som hans mamma brukade göra
Knäckebrödet funkar utmärkt till soppor och jag älskar att doppa det i mina olika köttsoppor. )Med hjälp av dem olika mjölsorterna är brödet nyttigt och det är många som tycker man kan äta brödet istället för godis