12 stycken
tillsatser i ett litet paket med 8 bröd Det äcklar mig. Därför bestämde jag mig för att baka mitt egna och det blir så mycket godare (vilket det blir med allt som man gör själv). Innehåller endast ett fåtal ingredienser, blir billigare, nyttigare, godare och så vet man helt enkelt vad man egentligen får i sig när man äter det. Jag råder er att testa på att baka eget tortillabröd, ni kommer inte vilja köpa butikstortillan nån mer.
Här i närheten av Oslo har sommarvärmen verkligen slagit till på allvar. Jag brukar inte alls ha ont av värmen, tvärtom så brukar jag njuta av sommarens första dagar i fulla drag
Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Vem minns inte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Även om det nu är länge sedan dess så kan man alltid laga till sina egna med hjälp av fem enkla ingredienser
Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Och det är inte speciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Det finns otroligt många olika sorters senap att välja på i vanliga affärer, på apotek och i saluhallar och delikatessbutiker Jag har inte gjort någon räknekoll, men det skulle inte förvåna mig om det kommer upp i antalet olika sorters tandkräm
Tortillabröd bakade på naturligt glutenfria mjöler. Det här är mitt bästa recept på tortillabröd. Lägg tortillabröden ovanpå varandra på en tallrik och täck med en bakduk så håller de sig mjuka och varma
Grattis Viktoria och Daniel. det var ett fint bröllop. Naturligtvis tittade jag på er från första parkett men samtidigt lyckades jag röra ihop en hemlagad grovkornig senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.