Glutenfria kardemumma bullar
Helen Holmberg
Helen Holmberg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40 stycken
  • 100 gram smör
  • 5 dl mjölk, mellan
  • 160 g ljus sirap alt vit
  • 2 msk pofiber
  • 2 krm salt
  • 50 gram färsk jäst
  • 1 msk kardemumma (älskar kardemumma så var en rågad msk)
  • 500 gram glutenfri mjölmix (använde låg protein mjöl)
  • 500 gram gluten & laktosfri mjölmix
  • 20 stycken
  • 75 gram smör
  • 2 msk socker
  • 0.5 dl mandelmjöl
  • 1 flaska butter vanilj essence från dr. oetker (vaniljessence/extrakt går bra också)
  • 6 krm kanel
  • 2 delar
  • 20 lika stora
  • 40 buns
  • 100 gram butter
  • 5 dl milk (1½ procent fat)
  • 160 g fair syrup or white
  • 2 tablespoons pofiber (or psyllium husk)
  • 0.5 teaspoon salt
  • 50 gram fresh yeast
  • 1 tablespoon cardemon (I love it so my spoon was well filled)
  • 500 gram gluten free flourmix (used a low protein mix from Semper)
  • 500 gram gluten free flour mix
  • Vanilla filling, for 20 buns
  • 75 gram butter
  • 2 tablespoon sugar
  • 0.5 dl almond flour
  • 1 bottle (1 ml) butter vanilla dr. oetker (essence/extract works to)
  • Cinnamon filling, for 20 buns

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.