Smarrig morotsbröd
Liden men tuff
Liden men tuff
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 limpor
  • 5 dl grovt rågmjöl
  • 3 dl dinkelmjöl
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 4 dl fiberberikade havregryn
  • 1 dl vetegroddar
  • 1 dl linfrö
  • 4 tsk bikarbonat
  • 1 ½ tsk salt
  • 2 morötter
  • 9 dl naturell yoghurt
  • 2 ½ msk honunggarnering: solrosfrön/rågflingor/pumpakärnor..1.) Sätt på ugnen på 175 grader
  • 2. ) Lägg i bakplåtspapper i två brödformar alternativt smörj/olja (så att inte brödet fastnar).3.) Blanda samman de torra ingredienserna.4.) Skala och finriv morötterna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.