Nedan följer ett vegetariskt grundrecept, men det kan antingen anpassas eller användas som grund även till andra varianter genom att bara byta ut buljongen och vad man slänger i på slutet
Min längtan efter risotto kommer och går, men finns alltid där bubblande under ytan – jag har oerhört svårt att tänka mig ett liv utan regelbundna intag av den här fantastiska italienska rätten
Den här rätten har jag gjort flera gånger den är kanon god. Provade den första gången när jag under våren hade Linas matkasse, som jag använder mig av ibland
Koka broccolin nästan färdig. (halvmjuk). Skär lök vitlök champinjoner, och stek dom nästan färdigt. Stäng av spisen och slå på mjölk,ost grädde och kryddor
Vad är grejen med att man alltid är mer eller mindre förkyld såhär års. Halva bloggen har tröttnat på det iallafall, och har slevat i sig grönkålssoppa sedan kylan föll på
Vi frostade av frysen i helgen (passade på eftersom det var så kallt, kändes som sista chansen) och passade på att då gå igenom allting och se vad som egentligen dolde sig i gömmorna