Stek pilgrimsmusslorna på hög värme. Hetta upp en stekpanna med smör och olja. Mortla lök, persilja, limeskal (men inte limesaft) och chiliflakes till ett smetigt smul
Jag gjorde den populära kålsalladen med syrliga smaker från kiwi ochlime. Häll kålen i en bunke och krama den mjuk med fingrarna, då blir salladen saftigare
Sila av vätskan och häll upp på några trevliga flaskor – Blanda med vatten och njut. I år ville jag testa något nytt, och i mitt huvud så tänkte jag att saften skulle bli lätt rosa av blodgrapen, men som synes så färgade den inte saften det minsta lilla någe Men god, det blev den
Pressa i saften från limenoch smaka upp med salt. Ska du servera cevichen lite senare, vänta med att blanda ner avocadon till precis innan servering så blir den inte brun och mosig
Tja, jag törs förstås inte utlova att du som Hulken kan lyfta bilar med bara händerna eller skutta en kilometer upp i luften efter några klunkar, men jag törs utlova att du får i dig massor med nyttigheter som är bra för hälsan och som bidrar till att göra dig frisk och stark
Dessa tacos är fyllda med friska försommarsmaker såsom lime, koriander och chipotle. Till Vera la jag undan en portion linsfärs innan jag smakade av den med chipotlechili och salt
Ha olivolja i en stekpanna och bryn trianglarna på medelhög värme. Toppa med lite chilipulver. Pressa över limeoch häll i den hackade vitlöken och tomaterna
Tillsätt honung, limejuice, olja och salt, blanda runt. Torka av pilgrimsmusslornamed hushållspapper. tina kungskrabba ochpilgrimsmusslor i kylen över natten
Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Riv i vitlök och häll i fisksås. Toppa med korianderblad och servera eventuellt i små hjärtsalladsblad eller på rostad bröd
Men med en bit folie, en gaslåga och en grill kommer man väldigt långt. Lägg ut en portionsbit öring med skinsidan ner, krydda med havssalt & citronpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.