)Testat en ny kycklingpaj, fyllig och god. Stek upp kycklingen och krydda med salt och peppar. Vispa ihop äggen med mjölken och smaksätt med salt och peppar, häll över ost- och kycklingblandningen
Absolut bästa delen av kycklingen är i mitt tycke, låren men då ska de vara urbenade och fyllda. urbenade kycklinglårsoltorkade tomater ( i olja eller gärna balsamico)färsk timjanparmesanbalsamico vinägernymald pepparsalttandpetareugn 160 graderVik ut låren, med insidan uppåtlägg en tomat i mitten på varjetoppa med timjan och nymald pepparrulla i hop och fäst med tandpetare. Salta och peppraBryn runt om i stekpanna i rapsolja och smörRingla över en krämig balsamico (glaze balsam)riv rikligt med parmesan över kycklingen i pannansätt in i 160 grader varm ugnär klart vid 80 graderServera med tex bulgur, kall vitlöksås, salladeller potatiskaka och en balsamicosås, ruccolaskulle du får kvar är de underbara i en sallad i morgon
Lägg i kycklingen blanda väl. 4 stora kycklinglårMarinad3/4 dl flytande honung1 dl chilisås1 msk grovkorning senap2 msk sweetchilisåsLite cajenepepparSaltPepparPersiljaSå här gör Du. Stek kycklingen mitt i ugnen ca 30 min. Vänd kycklingen och stek ytterligare ca 30 min eller när kycklingen känns färdig. 4 stora kycklinglår
I lördags åt vi en av mina favoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - Kyckling Sambal oelek. Lägg kycklingen på bacon & purjolöken, häll över såsen
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer