Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot ochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Salta och peppra och vänd runt torsken oljan eller smöret. Skjölj och klyfta en citron i fyra delar. Servera torsken med kokt potatis, pepparroten, citronklyfta, skiratsmör samt ärtor
Skala moroten och skär i remsor med en potatisskalare. Skira smöretoch riv pepparroten. Plocka ur fisken ur rimningslagen och salta och peppra fisken lätt
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor och kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.