Enligt fransoserna är det här en så kallad ConfitByaldi – inte en Ratatouille, men iom att den i stort sett innehåller samma saker så förstår jag att den lätt kan kallas för en snäppet snofsigare sådan
Gör även apelsinconfiten genom att skala apelsinerna med potatisskalare och blanda med pressad apelsin, socker, vitvinsvinäger och svartpeppar i en kastrull
Confitering är en urgammal konserverings- och tillagningsmetod som gör underverk med smaken. Confiteringen går ut på att köttet först saltas in och sedan långsamt får sjuda i ankfett
Från boken gör jag ugnsbakade päron med en confit av rödkål och vit choklad- och lökpuré. Det andra skälet är att jag i det närmaste blev besatt av receptet med ugnsbakade päron med en confit av rödkål och vit choklad- och lökpuré och det specifika receptet bad om fasta Williamspäron
Confit de canard är alltså ingen snabbmat, när jag kom hem från releasefesten i tisdags ställde jag mig och saltade in dem och själva rätten blev klar först i söndags då den var redo att serveras
Confit de canard (confiterade anklår) har blivit en riktig höstfavorit och denna gång fick de små låren sällskap av klassiska tillbehör som rödbetor, chévreost och puylinser
Marinad. Blanda honung, tomatpuré, soja och hackad vitlök. Smaka av med salt och chilipulver. Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form och fördela marinaden över
1 saltinlagd citron, hackad (citron confit på franska, preserved lemon på engelska). Det här är min variant av en underbar marockansk kycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Middagar Risotto med zucchini och färska bondbönor Dubbelpanerade fläskfilémedaljoner , pappardelle, paprikasås på grillad paprika , smörfräst ruccola Libanesisk middag på Sahara Kantarellsmörgåsar ConfitByaldi med kött Bröllopsmiddag Grillat ankbröst, bigaråsås, risotto Efterrätt Limetarte med ingefärskryddad hallonsås * Extra gott med smörstekt italienskt lantbröd under ett berg av smörstekta gula läckra kantareller
Som tredje rätt valde vi deras crispy pork confit. Ett ord, Jean-Georges. Med detta ord kan man garanterat få bra mat, i alla fall om alla hans restauranger är som de två vi var på i New York
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.