Ta sedan och mosa bananen med en gaffel och lägg sedan till det till de torra ingredienserna. Det är ca 2-3 stycken våfflor och man blir riktigt mätt. • 1 Banan. 2 ägg • 1 Banan •
Efter att ha provat flera olika recept på våfflor har jag nu experimenterat fram mitt favoritrecept. Perfekt frasiga våfflor som smakar precis som våfflor ska smaka
3 ½ dl glutenfri fin mix. 1. Blanda de torra ingredienserna. Rör samman havredrycken och vattnet. 2. Vispa ner lite av vätskan i mjölkblandningen till en slät smet
Tillsätt banan, olja, sirap, nyponpulver, nötter, linfrön och chiamjöl, och kör igång maskinen. Och sorry, jag har inte hittat särskilt många glutenfria köpebröd som uppfyller de kriterierna
Jag valde att mosa i en banan som gjorde att bullarna blev lite sötare. Helt glutenfria med mandelmjöl som man absolut kan byta ut till annat glutenfritt mjöl
Jag försöker ju smyga in med lite mer glutenfritt i barnens kost och idag lyckades jag rätt bra tror jag, jag gjorde nämligen våfflorna med bovetemjöl och dom gillade det
Stek nu våfflorna tills de får en härlig gyllenbrun färg. 2 ägg1 msk strösocker50 - 75 gram smör1 tsk bakpulver2 tsk Vaniljpulver3 dl mjölk2½ dl Glutenfri mjölmix från Finax (både på mjöl och mjölk så får ni satsa lite själva tills smeten blir fin och slät, inte för tjock och inte för tunn, utan lagom. 2½ dl Glutenfri mjölmix från Finax (både på mjöl och mjölk så får ni satsa lite själva tills smeten blir fin och slät, inte för tjock och inte för tunn, utan lagom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.