Receptet hämtat från boken "Baka med LCHF" av Mariann Andersson men jag har använt honung istället för sötningsmedelLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Saknar inte många saker i den kosten jag äter nu, faktiskt ingenting, dessutom så är maten så näringstät att jag blir mätt och nöjd på ett helt annat sätt
Samtidigt som jag bakade frallor med fibrex så testade jag de här frukostfrallorna. Jag var nyfiken på pofiber (finns i glutenfrihyllan i mataffärerna) och hittade det här receptet som jag ville prova
Kommer i håg när jag som liten blev så besviken när mamma bakat myrstackar ( har hört att det är en norrlänsk benämning på arraksbollar), och förväntade mig en smak av chokladboll ( som då hette något annat)
Så många nya recept jag testat, så lite tid att sätta mig vid datorn och få in dem här. Vår lilla 2-månader gamla tjej är en riktig liten solstråle, men jag förstår inte vart vissa dagar tar vägen
Jätte goda Oopsie bröd. Ca 10 st. . 3 Ägg . 100g Philadelfiaost . Salt. Gör såhär. Dela på äggvitor och gulor. Vispa äggvitorna hårt med lite salt, du skall kunna vända på bunken utan att det rinner ut
Eftersom jag hade lite ingredienser kvar sen jag gjorde lakritsfudge och bananfudge förra veckan så blev det till att använda lite "rester" och göra en egenkomponerad fudge