Helgmiddag – Helstekt entrecôte, squashgratäng & rödvinsås
GirlyciousDiet
GirlyciousDiet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st squash/zucchini
  • 5 st schalottenlökar
  • 3 dl grädde
  • salt
  • 1-2 cm skivor. Lägg squashen på 2st ugnsfasta former/plåtar. (Jag använde två medelstora former, och det räckte.) Salta och släng in dom i ugnen i 20min på 150grader. Torka av squashen när den är klar.
  • 1 kg hel entrecôte
  • Svartpeppar
  • 5 vitlöksklyftor Olivolja
  • Smör
  • 62 grader för medium och 68 grader för välstekt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.