Blåbär och vildsvin
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port + matlåda
  • 500 g vildsvinsytterfilé eller karré
  • ½ dl torkade blåbär
  • ½ tsk salt
  • nymald vitpeppar
  • 2 tsk vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk mald ingefära
  • 1 tsk torkad salvia
  • 175 graders värme till innertemperaturen är
  • 72-75 grader Ta ut köttet och låt det vila under aluminiumfolie ca
  • 10 minuter innan du skär upp det och serverar
  • 2-4 port (för vår del räckte det till oss två)
  • 3 dl vispgrädde
  • ½ msk grovmalen svartpeppar
  • 2 tsk vitvinsvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.