Letade runt på pickipicki häromveckan och hittade ett bröd som lät gott. I fredags var det bakdags och då passade jag på att göra brödet, receptet kommer från Renée Voltaire
Jag har lagat flera gånger yoghurtbröd och filmjölksbröd, men det är ju så gott. Enkelt att laga, eftersom man använder bakpulver istället för jäst och det blir alltid lika gott
Hej på er. I går stod fisk på menyn här hemma och det är tyvärr något vi äter alltför sällan. Jag blir sällan sugen på fisk men när jag väl äter det tycker jag att det är väldigt gott
Brödet blir väldigt gott och är lätt att baka. Jag har använt yoghurt i det här brödet, men man kan ju också använda sig utav filmjölk eller piimä (surmjölk)
Så var det torsdag igen. Soppdags. En vegetarisk sådan och absolut ingen efterrätt efteråt. Det passar ju inte ihop med det sunda livet som man alltid lever i januari och februari