Vem säger nej till indiskt. Inte många och i alla fall inte jag. I dag lagar jag mango chicken korma. Inte särskilt nyttigt, men ganska enkelt och väldigt, väldigt gott
Hacka gul lök och vitlök fint och skär äpplet i ganska små bitar. Hetta upp olja i en stekpanna eller kastrull och fräs lök och vitlök till det blivit glansigt
Hacka jordnötterna grovt. Hacka lök och vitlök. Skär champinjonerna i skivor. Fräs i olja och låt svalna. Mixa svampfräset med kikärtor, sambal oelek och 1 tsk salt
Minns ni när jag lagade ”Pulled pork” , en dragen gris. Det här är faktiskt snäppet godare och med nötkött som är min favorit så blir det en mer rejäl köttsmak av det hela
Och mina vänner, det här var till och med godare än pulled pork. Så jag beordrar er alla att laga detta till helgen och publicerar receptet redan idag innan mina starka känslor för rätten hinner avta