Kladdig chokladkaka 2 ägg 3 dl socker 1 1/2 tsk vanilinsocker 1 krm salt 4 msk kakao 1 1/2 dl vetemjöl 100 g smält smör Allt röres ihop till en jämn smet och hälles i en smörad form med löstagbar kant, grädda i 150 grader ca 35 minuter
Sätt ugnen på 175 °C. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Rör ner äggen och Milda. Häll smeten i smord och mjölad (eller bröad) form med löstagbar botten
Burk från Greengate. De här kakorna bakade jag för första gången i går efter att ha hittat ett recept hos Jennys matblogg, och jag blev riktigt nöjd med resultatet
Chokladkakor är en favorit då de är väldigt enkla att göra och för att de är så underbart goda. Sen kan man variera chokladkakorna med att ha i lite nötter, chokladbitar, kolasås eller något annat spännande som man känner för att testa