Jag fick till två sorters chokladgodisar som jag garanterat kommer göra flera gånger och bjuda på. De bästa smakkombinationerna och recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Jag måste ju börja med att berätta att storkillen klarade sitt moppekort. Men jag kände att jag var tvungen att stilla mitt begär och bakade en sats (jodå som jag sedan smakade)
Rulla ganska små bollar i handflatorna och rulla dem i hasselnötsmjöl eller kokosflingor. var noga med att inte mixa för länge, då börjar nötterna och chokladen separera ut fetterna och blandningen blir oljig)
När jag letade efter ett recept på chokladcupcakes hittade jag inget medsmaksättningav tonkabönan, och jag hade inte en aning om hur man skulle använda bönan på rätt sätt,så jag googlade och det stod att man antingen kunde riva eller koka ihop med vätska och sedan sila bort resterna
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Fika måste man och igår svängde jag kvickt och lätt ihop en hallon och chokladpaj som blev väldigt uppskattad av killarna, det sa bara slurp sen var det bara några smulor kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.