Bouillabaisse är en supegod fisksoppa med saffran i och skaldjur. Vet inte om detta är en tvättäkta bouillabaisse men denna blev i alla fall riktigt god och jätteenkel att göra, så den rekommenderas varmt
Imorse fick hela familjen en välförtjänt sovmorgon. Vår sexåriga son var den som vaknade först och han kom in till oss klockan 10 och sen låg vi och pratade länge innan vi orkade gå upp
Nu när sommaren är här har jag några läskande drink-recept att dela med er. Vad passar då om inte med en kanna fylld till brädden av smaker som hör sommaren till
Dubbelmarinerad fläskfilé . Fortsättning på 40-års middagen. Efter lite beerpong så var det dags att slå sig ner för att äta lite, det var väldigt trångt men jag tror att alla lyckades med att äta från sin egna tallrik
Vad passar bättre på våren än en riktigt god rabarberpaj. 250 g kallt smör 1 1/2 dl råsocker 1 1/2 dl kokosflingor 2 1/2 dl vetemjöl 1 1/2 dl havregryn 5 rabarberstjälkar 1 dl strösocker 2 msk potatismjöl GÖR SÅ HÄR
Börja koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Starta ugnen på 225 grader. Hacka lök och vitlök och stek tillsammans med färsen tills den är klar
Just nu följer jag programmet Hela England bakar på TV. För några veckor sedan bakade deltagarna scones och dem fick Paul Hollywood´s recept att utgå ifrån