Turkisk köttfärssås
Kostrådgivarna
Kostrådgivarna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Som tillbehör till resans kalla gryta gjorde jag en sallad på avocado, dill, tomat, gurktärningar, rucola, citron, olivolja och granatäppelkärnor. Mycket friskt och fräscht till.
  • Lammfärsgryta 4-5 port
  • 800 g lammfärs
  • 3 dl tärnad aubergine
  • 4 tärnade tomater
  • 2 tärnade paprikor
  • 1-2 hackade gula lökar
  • 50 g smör
  • 2 msk tomatpuré eller chilisås
  • 1 msk Worcestershiresauce
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk oregano
  • 2 tsk chiliflingor
  • Havssalt efter smak
  • 1 kruka färsk, hackad timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.