-Låt stekas på medelhög värme tills ägget har fått en fastare konsistens och släpper från kanterna. -Knäck i äggen i olika hörn så att den täcker hela stekpannan
Servera ägget på det stekta riset med en klyfta lime, koriander och prik nam pla. FacebookTwitterPinterestGoogleE-postSkriv utMerPocketTumblrLinkedInRedditTelegramWhatsAppSkype
Det blev en hastig middag igår så jag tärnade ner lite överbliven potatis i en panna och stekte köttbullar och prinskorv i en annan och avslutade med ett gäng stektaägg när allt var klart
Värm upp stekpanna med lite olja i. Lägg bröddelar på pannan och knäck ägg i bröd "hålet". Använd inte för varm platta och helst i början använd locket på pannan att äggvita blir genomstekt och inte slemmig
När det stektaägget är klart lägger du på övriga ingredienser och sist men inte minst laxen. Stek på ett äggmed lite kryddor och servera med sallad och lax, kan det bli bättre
Stek kantarellerna i smör tillsammans med schalottenlök, krydda med salt och peppar Lägg upp kantarellerna medägget och strö persilja och parmesanost över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.