4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Krydda rödingfiléernamed citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. rödingfiléer. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
Rödingmed Grönsaksfräs. En kväll blev det röding till middag, fiskat just i fjälltrakterna häruppe. Fisken fick lite andra tillbehör än vad som brukar vara vanligt här i Jämtland, det blev grönsaker och sås medMedelhavssmaker till
Servera den grillade rödingenmed grillade morötter, grillade citroner, lime aioli och dill. Grillad röding är enkelt och tacksamt då det är en fet fisk som tar åt sig av de goda grillsmakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.