Servera biffarna ovanpå aubergineskivornamedtomatsåsoch bulgur eller pasta. Håll biffarna varma medan du steker/grillar aubergineskivorna på hög värme i olivolja tills de får färg
Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng medtomatsåsoch just mozarella
Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergineoch mozzarella med spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Skölj och skär auberginen i små klyftor. Hetta upp olivoljan i en kastrull och fräs löken tillsammans med paprikapulver och oregano utan att den tar färg
Skölj och skär auberginen i små klyftor. Lägg aubergine-. Hetta upp olivoljan i en kastrull och fräs löken tillsammans med paprikapulver och oregano utan att den tar färg
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Varva skivorna av zucchini, aubergineoch tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginenoch zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.