Persiljebiffar av älgfärs, serverad med pressad potatis och vinbärsgelé.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Biffa
  • 5 hg älgfärs
  • 3-4 msk ströbröd
  • 5 dl grädde
  • 2 ägg
  • 5-1 dl finhackad persilja
  • 2 msk smör
  • 4-6 Kryddpepparkorn
  • 1 tsk salt
  •  
  • Sås
  • 1 msk smör
  • 1-2 msk vetemjöl
  • 2 msk vatten
  • 2-3 dl mjölk/grädde
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm socker
  • 1 msk soja
  • 1 tsk worcestersås
  • Tillbehör
  • Rödpotatis eller mandelpotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.