Koka socker o vatten till simmig lag. Doppa squaschblommorna i sockerlagen och låt koka högst 1 minut. Tag upp blommorna o fyll varje blomma med en kula hårdfrusen vaniljglass
En riktigt god och mustig gulaschsoppa får man om man vågar gå lite på känsla och inte följa ett recept till punkt och pricka, smaka av och SMAKA AV, om och om igen under tillagningen
293 kcal/port 4 portioner 4 st bakpotatis Röra. 150 g rökt strimlad skinka 3 dl keso mini 1,5% 2 dl turkisk yoghurt 3,5% 1 äpple i mindre tärningar 1 pkt (35g) gräslök Gör så här
En fin bit kött, såsom oxfilé behöver inte mer omsorg än salt & peppar, brynas hastigt i stekpanna och sedan få eftersteka i ugnen till medium rare, ca 60 grader
Musselsoppa eller moules marinières är en mycket god rätt och enkel att tillaga. Något att tänka på är att välja musslor som är lite mindre i storlek då jag tycker att de levererar mer smak och blir trevligare att äta
Detta är den avslutande rätten i en triologi av musslor, men denna musselsoppa skulle även kunnat ha varit med i temat snabbmat som jag körde innan jul
Pilgrimsmusslor är en av mina absoluta favorit ingredienser. Det blev inget bad i går. Vi hamnade på ett shoppingcenter i stället med några vänner och spenderade lite tid på ett lekställe och fikade